fbpx

Első saját honlapom tréning

Első saját honlapom
tréning

Szerezz önbizalmat ahhoz, hogy elkészítsd!

Milyen félelmeid és kifogásaid vannak, amiért eddig nem készítetted el az első saját honlapod?

Felkészültél-e életednek azon kalandjára, amit az első honlapod elkészítése jelent? Ez egy izgalmas “projekt”, amitől ha FÉLTÉL eddig, mert azt sem tudtad, hogyan kezdj hozzá, akkor ezen a tanfolyamon átvesszük a lépéseket. Én itt arra vállalkozom, hogy a lehető legtöbb tudást átadjak azzal kapcsolatban, hogy egy világos, jól formált célkitűzést tehess magadnak, miszerint elkészíted a honlapod egy általad meghatározott határidőre. 

Ehhez segítek eloszlatni a honlapkészítéssel kapcsolatos félelmeid és kifogásaid.

Miről és kiknek szól ez a honlapkészítés tréning? Olvass erről bővebben >>>

A járvány nem csak nehézségeket, hanem lehetőségeket is hozott. Például azt, hogy most van idő arra, hogy elkészítsd a honlapodat, támogatva ezzel a jövőbeli üzleti lehetőségeidet. A gazdaság nem állt le. Csak nagyobb teret kaptunk most a fejlesztésre, hogy amikor „újraindul” a piac, akkor már egy magasabb szinten lehessünk jelen.

Hogyan segítek neked? Mit fogsz kapni ezen a tréningen?

A honlapszerkesztés nem csak technikai tudásból áll, hanem szükséges hozzá átgondolni néhány dolgot, adok néhány tippet, miket gondolj át ahhoz, hogy egy jó honlapod legyen. Ezzel az első lépés megtételében segítek neked.

Megtanulhatod, és megtapasztalhatod, hogy a wix.com oldalszerkesztő szolgáltatással bátran és egyszerűen megszerkesztheted első honlapod, ezzel eloszlatom a "nem értek a géphez" félelmeid.

Néhány dolgot átveszünk azzal kapcsolatban is, hogy az online marketing láncban hol helyezkedik el a honlapod, és mire lesz szükséged, hogy utána a honlapod üzletet is hozzon neked. Ezzel eloszlatom azzal kapcsolatos félelmeid, hogy hogyan kell majd üzemeltetni a honlapod.

A honlapkészítés tréning után online videók formájában is megkapod a tréning anyagát. Így ha túl sűrű lenne a tananyag a tréningen, bármikor a saját tempódban újra nézheted. És még néhány extra videót is kapsz.

Nem programozni tanítalak meg, hanem arra, hogy milyen folyamaton kell végig menj, és a végén egy honlapszerkesztő programot hogyan használj. Ezzel együtt szükség lesz néhány informatikai alapfogalom tisztázására is.

Nem ezen a tréningen fogod elkészíteni az igazi saját honlapodat, hanem itt elsősorban a HOGYAN-on lesz a hangsúly. A tréning után házi feladatként kezdhetsz neki. Egy zárt facebook csoporton keresztül kapcsolatban maradunk.

Hogyan fog zajlani a honlapkészítés tréning?

Ez egy online tréning lesz, amire szükséged lesz:

saját számítógép (opcionális, de jó ha van egy plusz monitor)

webkamera + mikrofon

A honlapkészítés tréning a képzési napokon reggel 9-től 17 óráig fog tartani, napközben kisebb szünetekkel és egy 1 órás ebédszünettel. A tréning során megosztom a képernyőmet, és megmutatom, hogy mit kell csinálni. Kis szakaszonként haladunk, a bemutató után mindenki megcsinálja magának, amit bemutattam. Fontos! Most a betanulás, a gyakorlás a cél, nem az, hogy most szerkeszd meg rögtön a honlapodat. A honlapszerkesztő lehetőségeit tanuljuk meg. Utána otthon mindenki el fogja tudni készíteni az első honlapját.

A wix.com-nak kétfajta szerkesztője van, az egyik kezdőknek készült, és pont arra jó, hogy "elrontani nem lehet". Vannak korlátai, amik most éppen arra valók, hogy a honlap dizájnját ne rontsuk el, viszont bátran lehessen kísérletezni. Ezt a szerkesztőt fogjuk megtanulni ezen a tanfolyamon.

A tematika

Az első honlapkészítés tréning időtartama 2 nap.

Elméleti bevezető, miért fontos egy honlap, hogyan készülj fel a honlapkészítésre, miért fontos most megcsinálni?

Honlapkészítési módok, honlapok funkciói, mit lehet egy honlapon megcsinálni, honlapok felépítése.

Honlapkészítés online szerkesztőkkel, wix.com bevezetés, a wix ingyenes verziója mit tud, és miért érdemes előfizetni a prémium verzióra.

Mit kell végiggondolni, mielőtt leülünk honlapot csinálni magunknak. Marketing stratégia tervezés.

Kezdjünk el játszani a wix-el, csinálunk egy próba honlapot (amin most még csak gyakorlunk). Themes (témák) használata, wix ADI szerkesztő használata (bevezető szint).

Milyen blokkokból építkezhetünk, az egyes blokkok beállításainak megismerése (hero blokk (nyitókép címmel), szöveges blokk, galéria, videós blokk, blog blokk, szolgáltatásaim megjelenítése, prémium funkciók kipróbálása: szolgáltatás megrendelése, online fizetés, kapcsolati űrlap, automatikus emailek, stb.) Több oldal szerkesztése, mikor ajánlott és mikor nem.

Publikáció (honlap élesítése), egyéb beállítások.

Saját domain név használata, egyéb továbblépési lehetőségek. Online marketing illesztés.

Most már csak azt kell eldöntened, hogy készen állsz-e arra a megújulásra, amit az első, saját honlapod elkészítése jelent?
Milyen kifogásaid vannak?

Rengeteg ingyenes oktató anyag vagy rendszeresen meghirdetett ingyenes honlapkészítő tréningek, workshopok vannak a facebookon. Miért ezt választanám?

Fel kell világosítsalak, semmi sincs ingyen. És az is meggyőződésem, hogy az ingyen kapott dolgokat nem értékeljük annyira, mint amiért fizettünk. Ha egy tanfolyamért fizetünk, abba jobban odatesszük magunkat. Tegyük szívünkre a kezünket, ugye így van! Az ingyenesen hirdetett honlapkészítés tréningek vagy videók valójában promóciós célokat szolgálnak, a lényeges információkat nem mondanak el, ha igazán meg akarod tudni, hogyan kell weboldalt készíteni, ott is igazán a fizetős tréningeken fogják elmondani, ahonnan résztvevőket az ingyenes webináriumokon vagy videókban toboroznak. 

Nem tudok erre 2 napot rászánni.

A jövődről van szó. Vállakozásod építéséről. A jövőbeli üzleti sikereidről. A vállakozáson keresztül megfogalmazott álmaidról. Mi a Te álmod? Ha ennek érdekében minimálisan ezt a 2 napot nem akarod rászánni, akkor nem tudom mire fordítanád ezt az időt, ami ennél fontosabb.

Sokba kerül ez a honlapkészítés tréning.

Hasonlítsd össze más honlapkészítés tréningekkel a tematikát, és az árakat. Utána tedd fel magadnak újra a kérdést, valóban sokba kerül a tréning? Fontos, hogy lásd: nem csak a weboldal szerkesztő kezelését magyarázom el, hanem azt is megkapod, hogy hogyan tudsz eljutni odáig, hogy egyáltalán használd a webszerkesztőt. Gyakran a munka 80%-a nem is abból áll, hogy a gépnél leülve megszerkeszted a weboldalt. Hanem abból, hogy kitalálod, milyen tartalmat fogsz oda feltölteni. És erről fogunk sokat beszélni, mert ez is hozzátartozik.

Eddig sem volt szükségem honlapra, volt elég ügyfelem, miért most lenne rá szükségem?

Nem tudhatod, hogy most a megváltozott gazdasági helyzetben is így lesz-e a jövőben. Most felértékelődött az online világ, a digitalizáció, az emberek a home-officeban megtanultak mindent online intézni, ott keresni megoldásokat a problémáikra. Ebből a lehetőségből akarsz kimaradni? Elfogadom, ha úgy tele vagy, hogy nem kell több ügyfél, és ehhez gratulálok is. De mi van, ha hirtelen eltűnnek egy újabb karantén miatt az ügyfelek? Hogy adsz hírt magadról és a szolgáltatásodról?

Miért jobb egy drágább online honlapkészítés tréning, mint egy olcsóbb online videós tréning?

Nem úgy fogalmaznék, hogy jobb, hanem hogy más. Egy online videós tréningnél ami hiányzik az az interaktivitás. Ezen a honlapkészítés tréningen mindenki követi az otthoni számítógépén azokat a lépéseket, amiket én mutatok a képernyőmegosztáson keresztül, és ha elakadás van, vagy kérdés, akkor ott, azonnal tudok segíteni. A Zoomnál megvan az a lehetőség, hogy a résztvevő is megossza a képernyőjét, és akkor ott élőben meg tudom mutatni, hogy mit kell csinálni. Azonnal megválaszolom a felmerült kérdéseket. Ebből mindenki tud tanulni. Még talán hatékonyabb is, mint egy számítógépes tantermi gyakorlat.

Bízom benne, minden kérdésedre választ kaptál, és készen állsz a kalandra, amit az első honlapod elkészítése jelent!

Honlapkészítés tréning időpontja

A következő tréning időpontja:

2020. július 23-24.

A tréning online, Zoom-on keresztül lesz megtartva.
Részvétel díj: 50.000 Ft (AAM)
A tréning létszáma 12 fő.

Az alábbi gomb megnyomásával jelentkezz a tanfolyamra.
Azonban van még néhány BÓNUSZ a számodra, ha jelentkezel MOST!

A tréning után a tréning teljes anyagát megkapod online videók formájában is. Kb. 6 órányi videó anyag.

A videók között van olyan tudásanyag is, amit nem veszünk a tréningen, csak említjük!

Csak most felajánlok 2-2 órás ingyenes egyéni coachingot is!

Az első 5 jelentkezőnek most 39.900 Ft-ért adom a tréninget!

Jelenleg jelentkezés nem lehetséges.

* Kötelező mező
Email formátum

Általános Szerződési Feltételek

Adatvédelmi tájékoztató

Az NLPTraining.hu Bt tájékoztatja ezen az oldalon érdeklődőket és a regisztrálókat az általa kezelt személyes adatokról, a személyes adatok kezelésével kapcsolatos gyakorlatáról, a személyes adatok védelme érdekében tett szervezési és technikai intézkedéseiről, valamint az érintettek jogairól és azok gyakorlásának módjáról.

1. Az adatkezelő személyének azonosítása

Név: NLPTraining.hu Oktatási Betéti Társaság (röviden: NLPTraining.hu Bt.)
Képviselője: Szilágyi Csaba Zoltán ügyvezető
Székhely: 2360. Gyál, Wesselényi utca 17/1.
Adószám: 21413328-1-13
Cégjegyzékszám: Cg.13-06-073333
E-mail: info@nlptraining.hu
Telefon: +36-(30)-444-3571

2. A tájékoztató célja, hatálya

A tájékoztató célja, hogy bemutassa az NLPTraining.hu Bt. által alkalmazott adatkezelést, a követett adatbiztonsági szempontokat. Hatálya az 1. pontban bemutatott adatkezelőre, honlapja látogatóira valamint tanfolyamain, tréningjein és rendezvényein résztvevő illetve a coaching ügyfél személyekre terjed ki.

3. Egyes adatkezelések

3.1 Regisztráció hírlevél küldéséhez

3.1.1 Adatkezelés célja

A regisztráció célja, hogy a honlap látogatója – saját kezdeményezése alapján –tájékoztatásokat, ajánlatokat kaphasson az NLPTraining.hu Bt tanfolyamairól, tréningjeiről és rendezvényeiről.

3.1.2 Kezelt adatok köre, célja

A regisztráció során az oldal látogatóinak meg kell adniuk a következő adatot:

– E-mail cím
– Teljes név
– megszólítás

Az e-mail cím a hírlevél regisztrációhoz szükséges és elégséges.

3.1.3 Jogalap

Az adatkezelés jogalapja az szilagyicsaba.hu oldalakon érdeklődő előzetes hozzájárulása.

3.1.4 Érintettek köre

Érintettek azok a személyek, akik – saját kezdeményezésük alapján – azonosíthatóvá kívánnak válni a 3.1.1 pontban rögzített célból.

3.1.5 Adatkezelés időtartama

Az adatkezelés a hírlevélről való leiratkozásig történik. A leiratkozás a hírlevélben található „Leiratkozás” gomb vagy link megnyomásával lehetséges. Emellett lehetőség van e-mailben is kérni a regisztráció törlését, melyet 3 munkanapon belül teljesítünk. A képzési rendszerünk 3.4 pont szerinti ügyfél adatbázisában történő adatkezeléshez az érintettektől külön erre szolgáló hozzájárulást kérünk.

3.2 Regisztráció rendezvényeken való részvételre

3.2.1 Adatkezelés célja

Rendezvények (találkozók, meetupok, konferenciák, szemináriumok) szervezése, lebonyolítása.

3.2.2 Kezelt adatok köre, célja

– név
– e-mail cím
– telefonszám

A fenti adatok közül – a várható létszám ismeretén túl – a név a jelentkező azonosításához, az e-mail cím és telefonszám pedig a kapcsolattartáshoz szükséges és elégséges.

3.2.3 Jogalap

Az adatkezelés jogalapja az szilagyicsaba.hu oldalain keresztül a rendezvényekre jelentkezők előzetes hozzájárulása.

3.2.4 Érintettek köre

Érintettek azok a személyek, akik az szilagyicsaba.hu oldalain keresztül jelentkezővé válnak.

3.2.5 Adatkezelés időtartama

A rendezvények lebonyolítása után az adatokat – a cél megvalósulására tekintettel – töröljük. Ettől függetlenül a jelentkezők bármikor e-mailben kérhetik a regisztrációjuk törlését, melyet legfeljebb 3 munkanapon belül teljesítünk. A ügyfélkapcsolati rendszerünk 3.4 pont szerinti ügyfél adatbázisában történő adatkezeléshez az érintettektől külön erre szolgáló hozzájárulást kérünk.

3.3 Tanfolyamra vagy tréningekre jelentkezés

3.3.1 Az adatkezelés célja

Részvétel biztosítása az NLPTraining.hu Bt, mint Szolgáltató által meghirdetett tanfolyamokon, tréningeken.

3.3.2 A kezelt adatok köre, célja

– név
– e-mail cím
– telefonszám
– születési hely és év
– lakó- és tartózkodási hely irányítószáma
– állampolgárság
– iskolai végzettség
– foglalkozás

A fentiek közül a név az azonosításhoz, az e-mail cím és a telefonszám a kapcsolattartáshoz, a lakóhely irányítószáma, a születési hely és év, az állampolgárság, az iskolai végzettség és a foglalkozás a törvény által előírt statisztikai adatszolgáltatáshoz szükséges. Az adatszolgáltatási kötelezettség kizárólag a tanfolyami résztvevőkre vonatkozik.

3.3.3 Jogalap

Az adatkezelés alapja az NLPTraining.hu Bt tanfolyamaira, tréningjeire jelentkezők önkéntes hozzájárulása.

3.3.4 Érintettek köre

Érintettek azok a természetes személyek, akik az NLPTraining.hu Bt, mint Szolgáltató tanfolyamaira, tréningjeire jelentkeznek a Szolgáltató ÁSZF-ben felsorolt honlapok valamelyikén.

3.3.5 Adatkezelés időtartama

Az adatokat ebben a körben a tanfolyam, tréning lebonyolítása után 5 évig tároljuk. Ettől függetlenül a jelentkezők bármikor e-mailben kérhetik a regisztrációjuk törlését, melyet legfeljebb 3 munkanapon belül teljesítünk. A ügyfélkapcsolati rendszerük 3.4 pont szerinti ügyfél adatbázisában történő adatkezeléshez az érintettektől külön erre szolgáló hozzájárulást kérünk.

3.4 Ügyfélkapcsolati adatbázis

3.4.1 Az adatkezelés célja

Az ügyfélkapcsolati adatbázisunk az NLPTraining.hu Bt tevékenysége iránt érdeklődők, a tanfolyamokon, tréningeken, rendezvényeken részt vevők adatainak nyilvántartása.

3.4.2 A kezelt adatok köre, célja

ADAT                                                                                         ADATKEZELÉSI CÉL

– név                                                                                               azonosítás
– e-mail cím                                                                                  kapcsolattartás
– telefonszám                                                                              kapcsolattartás
– elkezdett, befejezett tanfolyamok                                 előmenetel nyilvántartása, marketing cél
– rendezvényen való részvétel                                                   célzott hírlevelek küldése

3.4.3 Jogalap

Az adatkezelés jogalapja az érintettek hozzájárulása, a statisztikai adatok tekintetében pedig jogszabályi előírás.

3.4.4 Érintettek köre

Érintettek azok a természetes személyek, akik akár a honlapon, akár a tanfolyamokon előzetes tájékoztatás alapján kifejezetten hozzájárulnak adataiknak az ügyfélkapcsolati adatbázisban történő adatkezeléséhez.

3.4.5 Adatkezelés időtartama

Az adatokat 5 év után töröljük. Ettől függetlenül a jelentkezők bármikor e-mailben kérhetik adataik törlését az ügyfél nyilvántartásunkból, melyet legfeljebb 3 munkanapon belül teljesítünk.

4. Érintettek jogai és joggyakorlás

Az érintett bármikor jogosult tájékoztatást kérni a NLPTraining.hu Bt által kezelt személyes adatairól, továbbá bármikor kérheti azok helyesbítését, módosítását, megváltoztatását, törlését.

A NLPTraining.hu Bt az ügyfél kérésére további tájékoztatást ad az ügyfélre vonatkozó, általa kezelt adatokról, az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról, továbbá arról, hogy kik és milyen célból kapják vagy kapták meg adatait. A NLPTraining.hu Bt a kérelem benyújtásától számított 30 napon belül írásban a megadott e-mail címre küldi el a kért tájékoztatást.

A regisztráció törlését az ügyfelek a „kapcsolat” menüponton keresztül, vagy az netsoft.hr@t-online e-mail címre küldött levélben kérhetik. A kérelmet a lehető legrövidebb idő alatt, de legfeljebb 15 napon belül teljesítjük.

Az érintett az adatainak kezelésével kapcsolatos sérelem esetén beadvánnyal fordulhat a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz (1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c, postacím: 1530 Budapest, pf. 5., telefon + 36 1 391 1400, fax: + 36 1 391 1410, e-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu ).

Az érintett az adatainak kezelésével kapcsolatos sérelem esetén bírósághoz fordulhat. A bíróság az ügyben soron kívül jár el. A pert az érintett – választása szerint – a lakóhelye vagy tartózkodási helye szerint illetékes bíróság előtt is megindíthatja.

5. Adatfeldolgozás, adattovábbítás

Az adatokat elsődlegesen az NLPTraining.hu Bt belső munkatársai jogosultak megismerni, harmadik személyek részére nem adják át és nem teszik közzé.

Az informatikai rendszer üzemeltetése körében az NLPTraining.hu Bt adatfeldolgozót (pl. rendszerüzemeltető) vesz igénybe.

Az adatfeldolgozók:

NÉV                                                  CÍM                                              TEVÉKENYSÉG

NLPTraining.hu Bt.          2360 Gyál, Wesselényi utca 17/1.        rendszergazdai tevékenység

A NLPTraining.hu Bt. informatikai rendszere a weboldal használatával a látogatók felhasználói szokásáról és aktivitásáról adatokat gyűjthet. Ezen adatok nem kapcsolhatók össze a látogatók által a regisztrációkor megadott egyéb adatokkal, sem más honlapok vagy szolgáltatások igénybevételekor keletkező adatokkal. Ezen adatok kizárólag statisztikai célokat szolgálnak, nem tartalmaznak olyan személyes adatokat, amelyekből a látogató személye kideríthető lenne.

Minden olyan esetben, ha az NLPTraining.hu az eredeti adatfelvétel céljától eltérő célra kívánja felhasználni a szolgáltatott adatokat, erről ügyfeleit tájékoztatja, és egyben megkéri előzetes hozzájárulásukat. Kizárólag az ügyfél előzetes hozzájárulásának birtokában használhatjuk fel az ügyfél adatait eltérő célra. Az ügyfél számára biztosítjuk a kért felhasználás elleni tiltakozás lehetőségét.

6. Adatbiztonságról

A NLPTraining.hu Bt., illetve tevékenységi körében az adatfeldolgozók minden esetben gondoskodnak az adatok biztonságáról. Megtesznek minden olyan technikai és szervezési intézkedést, melyek az adat- és titokvédelmi szabályok érvényre juttatásához szükségesek. A törvényi előírásoknak megfelelően megfelelő intézkedéseket tettünk az adatok védelmére, így különösen a jogosulatlan hozzáférés, megváltoztatás, továbbítás, nyilvánosságra hozatal, törlés vagy megsemmisítés, valamint a véletlen megsemmisülés és sérülés, továbbá az alkalmazott technika megváltozásából fakadó hozzáférhetetlenné válás ellen.

7. Egyebek, záró rendelkezések

A rendszer a weboldalon tett látogatások alkalmával néhány cookie-t küld a látogató számítógépére, amelyek révén annak böngészője egyedileg azonosíthatóvá válik.

Ezen cookie-k felhasználása a következő: A böngésző programok ezen cookie-k segítségével tárolják, az NLPTraining.hu Bt webhelyén tett látogatásait, a weboldalon történt tevékenységek állapotait az oldal működése illetve a felhasználói élmény fokozása érdekében.

Alkalmazott cookie-k (sütik):

– felhasználó (oldal látogató) által rögzített adatokat tároló sütik
– felhasználóközpontú munkamenet-sütik
– multimédia-lejátszó munkamenet-sütik
– a felhasználói felület testre szabását segítő munkamenet-sütik

A felhasználók az internetes böngészők adatvédelmi beállításainál kapcsolhatják ki és be a cookie kezelést. A legtöbb böngésző menüsorában található „Segítség” funkció tájékoztatást nyújt a cookie-k tiltásával vagy kikapcsolásával kapcsolatosan.

A weboldalon található, más által üzemeltetett oldalakra navigáló linkekre kattintva a látogató a weboldalt elhagyja, átlép a hivatkozott oldalakra, és adatainak kezelése attól fogva azon oldal tulajdonosa által történik. (A folyamat a böngészőprogram címsorában kísérhető figyelemmel.)

A más oldalon megadott személyes adatok, vagy más oldalak üzemeltetői rendszerében képződő, vagy a mások által gyűjtött technikai adatok kezeléséért a NLPTraining.hu Bt felelősséget nem vállal.

Amennyiben a látogató szolgáltatás igénybevételéhez a regisztráció során harmadik fél adatait adta meg annak írásos hozzájárulása nélkül, és a weboldal használata során azzal bármilyen módon kárt okozott vagy visszaél, a NLPTraining.hu Bt jogosult a látogatóval szembeni kártérítés érvényesítésére. A NLPTraining.hu Bt ilyen esetben minden tőle telhető tájékoztatást és segítséget megad az eljáró hatóságoknak a jogsértő személy személyazonosságának megállapítása céljából.

8. A tájékoztatóban használt fogalmak

Látogató az a személy, aki a NLPTraining.hu Bt honlapját bármely okból felkeresi.
Érdeklődő az a személy, aki a NLPTraining.hu Bt honlapján meghirdetett programokkal kapcsolatban információt kér, aki az oldalon lehetővé tett formában a kapcsolatot felvette.
Jelentkező  az a személy, aki a NLPTraining.hu Bt oldalán meghirdetett  bármely tréningre az ott megadott módon jelentkezett.
Tanfolyami résztvevő az a személy, aki a NLPTraining.hu Bt felnőttképzési szerződését aláírta.
ÁSZF: Általános Szerződési Feltételek

Miről szól ez a tréning?

Kiknek szól ez a tréning?