elagazas_idezettel_980w

IrányVáltás

Az életünk valamely területén elérkezünk egyszer egy olyan pontra, amikor azt vesszük észre, hogy a “dolgok” nem jó irányba haladnak.
Vagy éppen halad valamerre, de mégsem vagyunk elégedettek.
Vagy tudjuk merre kellene haladjon, de valamiért nem lépünk rá arra az útra.
Vagy egyszerűen nem is tudjuk merre kellene haladjunk tovább, amolyan megrekedt állapotban vagyunk.
Vagy haladunk is valamilyen irányba, és egyszerűen csak szeretnénk megerősítést kapni, hogy jófelé megyünk-e.

Az IrányVáltás során – ahogy Anselm Grün idézet is mondja, ha a megszokott kerékvágáson haladunk, akkor mindig ugyanarra fogunk jutni. Ahhoz, hogy változás történjen, le kell térjünk a megszokott kerékvágásról. Egy új irányba kell forduljunk. Ez lehet egy nagyon kis váltástól az egész 180 fokos fordulatig bármekkora. Lehet, hogy csak arra van szükség, hogy megálljunk, és kimenjünk az út szélére, és úgy tekintsünk rá az útra, egy új perspektívából. Ez adhat majd felismerést, hogy merre legyen tovább az előre.

Az IrányVáltás Coaching során azzal foglalkozunk, hogy számodra mi az az út, amin most éppen vagy, és meg fogjuk találni, hogy merre érdemes tovább haladj ahhoz, hogy újra harmóniába kerülj, mi az az új cél, ami felé haladni akarsz az IrányVáltás által.

Három fő területet emelek ki azon témák közül, amikkel hozzám fordulhatsz.

IrányVáltás a hivatás felé >>> IrányVáltás a karrierben >>> IrányVáltás a magánéletben >>>
Amikor a hivatásod felé fordulsz, akkor valami olyasmivel akarsz foglalkozni, amire mindig is vágytál, úgy érzed, ezért érdemes élni. Minden reggel örömmel kelsz fel, és a nap végén elégedetten térsz nyugovóra.táblák_hivatás Számos eset adódik, amikor a karrieredben IrányVáltásra van szükség. Új feladat, új kihívás, előléptetés, új munkakör, állásváltoztatás, felelősségi kör változás. És az is lehet, hogy fejlődni szeretnél valamiben.táblák_karrier A magánéletben is eljön az a pont, amikor változásra van szükséged. Akár, mert eldöntötted, hogy valamiben változtatni akarsz, és az is lehet, hogy valami teljesen újat akarsz.táblák_magan

Időpontot kérek >>>

IrányVáltás tréning

A fent említett témákban rendszeresen csoportos tréninget is szervezek.

Szeretnék többet megtudni az IrányVáltás tréningről >>>