IrányVáltás Tréning

Neked, mint a tréningen résztvevőnek alkalma nyílik válaszokat találni azokra a kérdésekre, amik a leginkább foglalkoztatnak téged MOST. Ezek a válaszok aztán kirajzolhatnak már új irányokat, merre érdemes tovább haladnod. Azonban ezek az irányok még képlékenyek lehetnek, esetleg még ködösek, zavarosak, de már egy cél felé mutatnak. Az ökológikus célkitűzés módszertanával szépen letisztítjuk a kitűzött célt, megvizsgáljuk az IrányVáltás külső-belső hatásait. Feltárjuk, hogy milyen erőforrások támogatják az elérendő célodat, és milyen új erőforrásokra, belső tulajdonságokra lehet még szükséged a sikerhez. Ezeket az erőforrásokat tudjuk NLP-s gyakorlatokkal megteremteni és beépíteni a saját belső rendszeredbe, akár az énképedbe is.

A tréning tematikája:

  1. Merre tovább? Válasz arra a kérdésre, amelyik leginkább foglalkoztat az IrányVáltással kapcsolatban.
  2. Célkitűzés és a kitűzött cél ökológiai vizsgálata
  3. cél beépítése, minek következtében egyszerűen nem tudsz nem a célod felé tartani.
  4. hasznos eszközök, gyakorlatok, melyek támogatnak téged az új úton, ezeket a gyakorlatokat haza is lehet vinni, és újra és újra gyakorolva haladni előre a célunk felé.

Érdekel az IrányVáltás Tréning, megnézem a következő tréning időpontjait >>>

Online IrányVáltás tréning

Az Online IrányVáltás Tréning során szintén a fenti tematikát kaphatod meg. Egy olyan oktató csomagot kapsz, amelyik tartalmaz hírlevél formájú szöveges tartalmakat, gyakorlat leírásokat, feladatlapokat, egyes helyeken pedig hanganyagokat. A gyakorlatokat lehetőséged van a saját ütemedben és időbeosztásod szerint végrehajtani, egy-egy gyakorlatot többször is megismételhetsz.

Érdekel az Online IrányVáltás Tréning >>>