IrányVáltás a hivatás felé

Úgy érzed, hogy amit csinálsz az kimerít?
Azt gondolod, hogy amit csinálsz az untat, kevés neked, vagy egyszerűen csak nem érdekel?

Hétköznap reggel mikor felkelsz, akkor örömmel kelsz fel, hogy végre azt teheted, amit szeretsz vagy éppen gyűlölöd a percet, mert csörög az óra, és épp azon gondolkodsz, mi a fenének kell felkelned? Ez a nap is ugyanolyan lesz, mint a többi. Hosszú és unalmas.

Ha ilyen gondolataid vannak, akkor feltehetőleg robotnak, kényszerpályának éled meg, amit csinálsz, esetleg már kiégtél (burn-out).

Valahol valamikor elkezdtél dolgozni, mert “azt mondták”, hogy dolgozni kell. Még talán azt is megmondták, hogy mit kell dolgoznod. De igazán sosem szeretted azt csinálni. Talán épp azt érzed, hogy kényszerpályán mozogsz. Mondhatnánk azt is, hogy nem a Te utadat járod.

Egyenes úton vagy a kiégés felé. Ideje Irányt Váltani.

A hivatás az egy olyan tevékenység az életünkben, amitől azt érzem, érdemes minden reggel örömmel felkelni. A nap végére pedig úgy vagyok, noha esetleg fizikailag elfáradtam, de ez egy jóleső fáradtság, és mégis magasabb energia szinten leszek tőle. Azt gondolom, hogy igen, erre vagyok hivatott a Földön lenni, ez az életem! Imádom csinálni, mert feltölt, és tudom, hogy hasznos vagyok a világnak! Amikor a hivatásod felé fordulsz, akkor valami olyasmivel akarsz foglalkozni, amire mindig is vágytál, úgy érzed, ezért érdemes élni!

Igen, talán sokszor elgondolkodtál már ezen, hogy azt akarod csinálni, amit szeretsz.
Ehhez szükséged van arra, hogy más felé vedd az Irányt a munkától a hivatásod felé.

Ám eddig nem kezdtél bele, mert…

… még sosem fogalmaztad meg, pontosan, mit is szeretnél csinálni, mi is a Te hivatásod?
… folyton az jár a fejedben, hogy “Hogyan lehet ebből megélni?”
… korlátozó hiedelmeid visszafognak

Az IrányVáltással én segítek neked…

… tisztázni, mit is szeretnél pontosan
… abban, hogyan indulhatsz el
… feltárni és megerősíteni, milyen erőforrásaid vannak, amik elkísérnek az utadon
… feltárni és beépíteni, mire lehet még szükséged
… feloldani korlátozó hiedelmeid

Most egy kattintással Irányt Válthatsz a hivatásod felé >>>

IrányVáltás a karrierben >>> IrányVáltás a magánéletben >>>
Számos eset adódik, amikor a karrieredben van szükség IrányVáltásra. Új feladat, új kihívás, előléptetés, új munkakör, állásváltoztatás, felelősségi kör változás. És az is lehet, hogy fejlődni szeretnél valamiben.táblák_karrier A magánéletben is eljön az a pont, amikor változásra van szükséged. Akár, mert eldöntötted, hogy valamiben változtatni akarsz, és az is lehet, hogy valami teljesen újat akarsz.táblák_magan