iranyvaltas_eszkozok

Eszközeim az IrányVáltáshoz

 

Coaching

A coaching során abban támogatlak, hogy rálépj egy fejlődési útra, aminek kezdetén közösen feltárjuk, hogy hol tartasz most, merre akarsz tovább haladni, mi az, amiben szükséged van az IrányVáltásra, és ebben a folyamatban hogyan tudlak én támogatni. A coaching adja a közös munka kereteit és folyamatát.

Olvass tovább >>

 Handshakes
 hit2

Hiedelem átformálás

A hiedelmeink olyan mély tudattalan mentális programok, amelyek meghatározzák a gondolkodásunkat, a cselekedeteinket, viszonyunkat a világgal. Ezen hitrendszer által teremtjük meg a saját valóságunkat. Ha megváltoztatjuk ezeket a hiedelmeinket, a saját valóságunk is megváltozik.

Olvass tovább >>

NLP

Az NLP (neurolingvisztikus programozás) egy olyan módszertan, amelyik által rövid idő alatt nagyon hatékony változást érhetünk el az életünkben. Ezentúl pedig egy olyan kommunikációs eszköz is, amit ha megtanulunk, és beépítjük a hétköznapjainkba egyszerűen és könnyedén haladhatunk a céljaink felé.

Olvass tovább >>>

 NLP4
 training3

Csoportos tréning

Az IrányVáltás egy tanulást is jelent. Megtanulunk egy új, számunkra talán eddig ismeretlen úton haladni. Amikor csoportban dolgozunk, akkor ebben a tanulási folyamatban mások példáján keresztül is tanulunk. Egymást támogatjuk a történeteinkkel és mások sztorijára kívülről rátekintve értékes tapasztalatokat szerezhetünk, amit aztán beépíthetünk. Ugyancsak Én is hasznos visszajelzéseket kaphatok a saját történetemmel kapcsolatban.

Olvass tovább >>

Online tréning

Az online tréning során olyan gyakorlat-csokrot osztok meg veled, gyakorlat leírások, feladatlapok, és némi elméleti háttér ismertetéssel, amellyel otthoni egyéni foglalkozás keretében teheted meg a saját IrányVáltásodat.

Olvass tovább >>

 online_training